Gør dig bemærket med din stil

Man er i dag let påvirket af de tendenser der præger og dominerer i modeverden, og det kan for nogle være svært at give sit outfit særpræg, uden at ramme helt ved siden af. Dog kan du meget nemt og enkelt præge dit outfit på en sådan vis, at du gør dig selv bemærket og skiller dig ud, samtidig med at du følger med den dikterende modeverden. Her behøver du ikke nødvendigvis at smide mange penge efter det, du kan blot foretage nogle andre valg end hvad du normalt ville gøre, netop for at opnå et fedt, fuldendt og unikt outfit.

Eksperimenter med farver

Først og fremmest kan du vælge at bringe mere farve ind i din garderobe. Mange vælger i dag de sikre basic farver, såsom sort, hvid og grå, hvilket også er yderst gode valg når man skal opbygge sin basic garderobe, men hvis du ønsker at skille dig ud, kan det være værd at eksperimentere med farver. Her behøver man ikke at kaste sig ud i en rød bomber jakke som det første, men man kan eksempelvis starte med at bryde med de monokrome farver. Navy blå og army grøn er eksempelvis to gode og solide farver, der stadig er en smule underspillede således at de ikke dominerer fuldkommen, hvis du ikke føler dig tilpas i alt for farvestrålende tøj. Du kan selvfølgelig også gå lige til sagen, hvis du i højere grad føler dig draget af den ekstra opmærksomhed der skabes, ved at have mere iøjnefaldende farver på.

Vælg et atypisk stykke tilbehør

Du kan som alternativ også vælge at tilføje nogle lidt mere atypiske stykker tilbehør til din garderobe, hvis ikke du ønsker at bringe for megen farve ind. Her kan der være tale om alt lige fra smykker til en fedora hat, der kan sikre at du gør dig bemærket og skiller dig ud med din stil. Her kan du med fordel vælge en neutral farve, men du kan selvfølgelig også vælge at eksperimentere med farverne, hvis du ønsker at gøre noget fuldkommen anderledes for dig og din stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *