Mad: Bestil din sushi på nettet!

Sushi er en lækker og nem måde at få et godt måltid mad på. Når det gælder sushi har man forskellige muligheder, man kan vælge at lave det selv, bestille det på nettet eller fysisk gå ned på en restaurant og nyde det der. Man kan eksempelvis bestille sushi i Århus her! Fælles for dem alle er at det er hyggeligt uanset hvad. Har man ikke nogle evner indenfor madlavning er det jo bare at læne sig tilbage og bestille en lækker menu. Har man dog mod på at lave sushi fra bunden er det dog mere simpelt end man skulle tro.

Det gode ved sushi er at den måde det tager sig ud på er den måde man laver det på. Det vil sige at det man ser er det man får kort og godt, hvilket er noget man bør værdsætte.

 

Det kan være simpelt at lave sushi selv

At lave det selv fra bunden er som sagt mere simpelt end man skulle tro. De essentielle basis ingredienser er naturligvis ris og tang. Fyldet man kommer i er helt og aldeles op til en selv. Hvad enten man er til laks, tun, krabbe eller lækre grøntsager evt. I selvskab med en form for chili mayonnaise.

Sushi er hyggeligt at lave fra bunden, man bruger hænderne og kreativiteten og derfor kan det for børnefamilier anbefales. På denne måde får børnene selv kendskab til råvarerne og har bogstavelig talt en finger med i spillet hvad angår ingredienser og kombination. Det der kræver en smule håndfærdighed er at kunne rulle sushi rullen og skære det perfekte snit.

Men uanset om man er en haj til det eller ikke smager det ikke anderledes men tager sig bare anderledes ud og hele processen i at lave sushien har alligevel forhåbentlig været hyggelig. Når det så kommer til at smage på det færdige produkt er det endnu sjovere at finde ud af om ens kreativitet er kommet en til gode og om ens egne unikke kombinationer er blevet som forventet.

 

  1. Kristian says:

    Vi vil super gerne høre, hvad i mener om at bestille sushi på nettet. Læg gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *