Mad og trivsel – har du det godt?

newspaper (1)

I vores tid som ernæringsterapeut-studerende, har vi erfaret, at vi ofte har manglet et enkelt hæfte med opskrifter, der matcher den enkelte klients overfølsomheder.

Med denne hjemmeside, vil det være muligt, for nuværende og kommende ernæringsterapeuter, samt klienter, at vælge individuelt – og udprinte – opskrifter efter eget behov.

Når mennesker skal tage ingredienser ud af den daglige kost, der bruges ofte mange gange dagligt i madlavningen, er det svært at overskue, hvad der skal sættes i stedet. Derfor afsnittet med “ingredienser og gode råd.”

Som supplement har vi skrevet en teoretisk del, hvor det er muligt for klienten, at skaffe sig en overordnet viden omkring fedtstoffer, kulhydrater, proteiner, blodsukker ubalance, overfølsomhed og allergi. Samt henvisninger til litteratur og referencer.

Vi håber, at du får nogle kost (;-)) bare tips her på bloggen. Du skal være mere end velkommen til at indsende kommentarer og andet, når du føler, at du gerne vil høres, eller hvis du har nogle gode idéer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *