Trivsel i hjemmet: Køb af dyner og puder!

En god dyne og pude er vigtig for en god søvn, og god søvn er vigtigt for både dit barns og jeres velbefindende som familie. Kvaliteten er den samme, men fyld, str. og funktion er forskellig – tag jer god tid til at kigge Babytorvets store udvalg grundigt igennem, før I vælger.

Stort udvalg af dyner…

Dynerne hos Babytorvet fås i både baby- og juniorstr. Microfiber dynerne fra Babydan er egnede til børn med allergi eller andet følsomt helbred. Hvidt vår i 100% bomuld og fyld af polyester microfiber – og så kan de naturligvis vaskes i maskinen ved 60 grader.

Naturfyld finder du Happy Kids baby- og juniordyner med moskusdun. En helårsdyne, der har en høj bæreevne på over 10. Producenten er Quilts of Denmark, der er kendetegnende ved høj kvalitet og lækker luksus til børn og voksne.

Temprakon er markedets eneste temperatur regulerende dyne, der er lavet er fine kvalitetsdun i kombination med det særlige Outlast materiale (udviklet til brug i Nasa rumdragter!) Bæreevne over 10 og en komfort, som slet ikke kan måles. Undgå at dit barn vågner for kold eller for varm, lad Temprakon styre temperaturen under dit barns søvn.

En god ven

Hovedpuden er for de fleste en god ven i søvnen. Den skal støtte de rigtige steder og passe til netop dig og ikke mindst dit barn. Vi ved alle: En hovedpude er ikke bare en hovedpude!

Udover de hovedpuder, der hører til dynerne hos Babysverden, er specialpuder også et populært valg. Juniorpuden Organic Cotton er en økologisk pude, som indeholder europæiske landdun og småfjer – vasket, afstøvet og varmebehandlet inden brug. Den kan naturligvis maskinvaskes ved 60 grader og er kontrolleret efter højeste internationale standarder.

En anden efterspurgt specialpude er Lovenest hovedpuden mod fladt baghoved. Den ergonomiske pude er formet som et rødt hjerte med et hul i og lavet af vaskbar bomuld/ spandex. Børn med allerede skævt bagholde kan med puden rettes i løbet af kun 2 uger.

Giv dit barn en god start på livet med en god nattesøvn – find alt det rigtige babyudstyr hos Babytorvet.dk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *